F.I.T.-ohjelmat

Haluaisitko jaksaa paremmin, karistaa ylimääräisiä kiloja ja saada lisää energiaa arkeen? 


Forever FIT-ohjelmat sopivat ihan tavallisille ihmisille normaalin arjen ohella käytettäväksi. Sinun ei tarvitse olla himoliikkuja eikä rakastaa salilla käymistä, ohjelmissa löytyvät treeniohjelmat voit hyvin tehdä ihan kotona! Alta löydät lisätiedot askel askeleelta ja voit aina kysyä jos jokin askarruttaa! 

ASKEL 1

Tehostartti terveellisempiin elämäntapoihin eli C9-ohjelma antaa juuri sopivan boostin alkuun!

Ohjelma kestää 9 päivää ja mukana tulee ohjevihko, mittanauha, sheikkeri, Forever Ultra-proteiinia (valittavana suklaan tai vaniljan maku), Therm-ravintolisä, Fiber-kuitulisä ja Aloe vera-juomaa (valittavana maut naturel, Berry Nectar ja persikka).

ASKEL 2

C9-ohjelman jälkeen on hyvä jatkaa F15-ohjelmalla. Ohjelma kestää 15 päivää ja mukana tulee ohjevihko, Forever Ultra-proteiinia (valittavana suklaan tai vaniljan maku), Therm-ravintolisä, Fiber-kuitulisä ja Aloe vera-juomaa (valittavana maut naturel, Berry Nectar ja persikka). Ohjevihossa on ohjeet sekä ruokavalioon että liikuntaan ja saat siitä paljon reseptivinkkejä ja treeniohjeet. Valittavana on kolme eri tasoa:

Beginner - valitse tämä jos et ole kovin tottunut liikkuja ja/tai kuntosi on melko alhainen

Intermediate - valitse tämä jos sinulla on jo kohtuullinen kunto

Advanced - tämä ohjelma sopii sinulle joka olet tottunut kuntoilija mutta kaipaat treeneihin vielä lisää haastetta

ASKEL 3

Jatka ohjelmien parissa! Mikäli haluat jatkaa ohjelmaa vielä toiset 15 päivää, se onnistuu ostamalla lisäksi 2 pulloa Aloe vera-juomaa, kaikki muut ravintolisät riittävät 30 päiväksi. Ohjelmia voit tehdä useamman peräkkäin!