Hevosen ja ratsastajan hyvinvointiin

Foreverin valikoimasta löydät hyvinvointituotteet niin ihmisille kuin eläimillekin! Kurkkaa täältä suositukset, ajankohtaiset tuotteet ja erikoistarjoukset. Hinnat saat näkyville tekemällä tunnukset verkkokauppaan. Se ei velvoita ostamaan! 

Tuote jokaisen eläinomistajan hyllyyn! Hoitava ja rauhoittava suihke käy niin hevosille, koirille, kuin kaikille muillekin nelijalkaisille. Käyttökohteita löytyy paljon: kuiva turkki/karva, hilseilevä/kutiava iho, pienet ihovauriot ja niin edelleen. Kätevä suihkepullo.

Ovatko lihakset kipeät pitkän päivän jälkeen? Kädet kuivat ja kovettuneet? Väsyneitä lihaksia rentouttaa ihana Aloe Heat Lotion-hierontavoide ja pikaisen käsihemmottelun saat tehtyä Aloe Scrub- ja Aloe Propolis Creme-tuotteilla. Pidä niitä vessan hyllyssä jotta voit päivän päätteeksi kuoria kädet Scrub-kuorintavoiteella ja sen jälkeen levittää kosteuttavan Propolis-voiteen.

OSTAESSASI KAIKKI NELJÄ TUOTETTA, SAAT KAUPAN PÄÄLLE HELLÄVARAISEN, ALUMIINITTOMAN JA ALKOHOLITTOMAN ALOE EVER-SHIELD DEODORANTIN! KAUPANPÄÄLLINEN TOIMITETAAN AUTOMAATTISESTI TILAUKSESI MUKANA.

Ota yhteyttä