Kampanjat ja tarjoukset

Alta löydät ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset. Kuukauden tuote-tarjous on omalla sivullaan. Voit hyödyntää yhden (1) edun per tilaus! Kaupanpäälliset toimitetaan automaattisesti, joten tehdessäsi tilauksen verkkokaupassa sinun ei tarvitse lisätä niitä ostoskoriin. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit aina olla minuun yhteydssä esim. yhteydenottolomakkeen avulla tai puhelimitse 0405154166. Hyviä ostoshetkiä! :)

UUTUUS ALOE SUNSCREEN-AURINKOSUOJAVOIDE

Ihanaa että saimme kesäksi jälleen valikoimaamme aurinkosuojavoiteen suojakertoimella 30 ja hyvällä vedenkestävyydellä! Osta nyt 2kpl Sunscreeniä ja saat kaupan päälle Sun Lips-huulivoiteen suojakertoimella!

Muista suojautua auringolta!

Kun ostat kaksi seuraavista tuotteista: Protecting Day Lotion SPF20, Aloe First tai Aloe Vera Gelly, saat kaupan päälle Sun Lips huulivoiteen jossa on suojakerroin 30 (arvo 5€). Jos ostat kaikki kolme tuotetta, saat Sun Lipsejä 2kpl (arvo 10€)!

Kokeile uutuusnaamio Aloe Bio-Cellulose Mask!

Ostaessasi paketin uutta kosteuttavaa bio-selluloosa-naamiota (5kpl/pakkaus) saat kaupan päälle yhden ylimääräisen naamion, arvo 12€. Huipputuote kuivalle ja punoittavalle iholle, siis juuri meille suomalaisille!

ARGI+ auttaa jaksamaan

Kun ostat yhden pussin ARGI+ saat kaupan päälle Avocado Face&Body Soap-saippuan (arvo 7€)!

Kun ostat kaksi pussia ARGI+ saat kaupan päälle Aloe Heat Lotionin (arvo 20€)!

TARJOUKSET KAUHAVAN JA KORTESJÄRVEN MLL:N JÄSENILLE


Tuoteillan emännän etu 40€ (norm. 30€)


Kun tilauksesi on vähintään 60€, saat valita kaupanpäälliseksi minkä tahansa tuotteen jonka arvo on max. 10€ 

Kun tilauksesi on vähintään 120€, saat valita kaupanpäälliseksi minkä tahansa tuotteen jonka arvo on max. 20€ 

Forever Kids erikoishintaan 11€ (norm. 14€)

Edut saat esittämällä jäsenkortin. Tehdäksesi tilauksen etuhinnoin, otathan minuun yhteyttä yhteydenottolomakkeella, Whatsappilla tai puhelimitse :)

Ota yhteyttä