Kesäsetit

Tervetuloa kesä!

Kesä- ja heinäkuun ajan on käynnissä kesäsetti-kampanja. Lisätiedot löydät alta. Setteihin kuuluvat kaupanpäälliset toimitetaan automaattisesti, ethän lisää niitä ostoskoriin jotta niitä ei veloiteta. Hyviä ostoshetkiä!

Kesäsetti 1

Kesän perustuotteisiin kuuluu tietenkin Aloe Vera Gelly, ihoa rauhoittava geeli joka sopii käytettäväksi niin auringonpolttamiin kuin kutiseviin ötökänpistoihin. Tämä monikäyttöinen geeli myös kosteuttaa ihoa. Settiin kuuluva toinen tuote on Aloe Sunscreen, aurinkosuojavoide suojakertoimella 30. Koko perheelle sopiva aurinkovoide on erittäin vedenkestävä, joten voit huoletta nauttia kesästä myös järvessä tai altaalla lisäämättä voidetta jatkuvasti.

Kun ostat nämä kaksi tuotetta, saat kaupan päälle Instant Hand Cleanser-käsienpuhdistusgeelin (arvo 15€), joka on helppo ottaa vaikkapa rantakassiin mukaan. Näin saat kädet puhdistettua helposti myös ilman vettä ja saippuaa ennen eväiden syöntiä. 

Kesäsetti 2

Toiseen settiin kuuluu Aloe Lotion, kevyt ja nopeasti imeytyvä voide joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti kuuman päivän jälkeen. Ohut voide tuntuu kevyeltä iholla. Valikoimasta poistuvan Lotion-voiteen saat nyt tarjoushintaan 15€. Toinen tuote on Heat Lotion, rentouttava hierontavoide joka toimii myös hyttyskarkotteena eteeristen piparminttu-, ja eukalyptusöljyjen ansiosta.

Ostaessasi setin 2, saat kaupan päälle Aloe Avocado-palasaippuan (arvo 7€), joka sopii niin käsien kuin kasvojen pesuun. Näppärä vaikkapa mökillä!

Kesäsetti 3

Kolmas setti sisältää kaikki neljä yllä esiteltyä tuotetta:

Aloe Vera Gelly

Aloe Sunscreen

Aloe Lotion

Aloe Heat Lotion

Ostaessasi kaikki neljä tuotetta, saat kaupan päälle Aloe First-suihkeen (arvo 27€). Kaupanpäällinen toimitetaan tilauksen mukana automaattisesti.